HOME
VarmepumperDokumenterKontaktVirksomheden
Virksomheden

Virksomheden

 
 
 
 
 
Konsekvent innovationspolitik, løbende teknisk videreudvikling og den rigtige føling med markedet har bevirket, at virksomheden Alpha-InnoTec GmbH i europa været med helt fremme og er dermed en af europas førende. I Schweiz som betegnes som et "varmepumpe-land", er virksomheden allerede nummer 1.
 
Selve produktionen og hovedsæde for virksomheden er i Kasendorf, hvor ledelsen for virksomheden klart har set vigtigheden i Bayerns mange kvalificeret medarbejdere og deres pålidelighed.På et område med mere end 6,500 kvm befinder sig mere end 350 faguddannede medarbejdere der stiller deres viden og know-how tilrådighed for kunden.
 
Kunden og dennes ønsker afspejles i vores produktportefølje idet Alpha-InnoTec anses som værende en udbyder med et komplet sortiment på markedet for varmepumper. Dette betyder, at såvel til en modernisering eller et nybyggeri kan der tilbydes varmepumper der måtte dække dette behov. Det nyeste er, at vi kan tilbyde kunden varmepumper der er lige til, at tilslutte og alle komponenter er integreret.

Aktuelt:
Sitemap  |  Impressum  |  Hjem
UdskriftsvisningUdskriftsvisningE-mail denne sideE-mail denne side
Copyright ait-deutschland GmbH