Byggearbejdet for det nye produktions- og logistikcenter ved området Kasendorf er i fuld gang. Siden slutningen af 2005 blev der i byggeplanlægningen budgeteret  med 13 milioner euro. Ialt skulle det samlede areal op på 35.000 m².

Det enorme vækst der har været i varmepumpebranchen siden 2006 underbygger planerne som ledelsen i Alpha-InnoTec har været obs på, hvilket ikke kun gælder en udvidelse af selve produktionen, men derimod en komplet ny bygning, hvor dette bliver helt nyt struktureret. Med den planlagte opførelse af nye bygninger bliver produktionskapaciteten af  Alpha-InnoTecs varmepumper mer end fordoblet. Det nye produktionskapacitet bliver taget i brug i slutningen af 2007.

2007: Levering maksimal 14 dage

Den hyppige efterspørgelse af standard varmepumper med en ydelse på fra 6 til 15 kW betyder, at disse bliver produceret på de nye produktionsfacaliteter. På grundlag af dette nye koncept bliver leveringstiden på maksimalt 14 dage- men i de fleste tilfælde 6 dage.På andre produktionsliner bliver yderligere serie af specielle og større varmepumper produceret.

Nyt service- og Kundecenter

Ud over teknik i absolut verdens klasse samt i den forbindels, at  kunne yde en førsteklasse service bliver anden byggefase, hvilket kommer til, at løbe af stabelen i slutningen af 2007 til, at indeholde et helt nyt service- og kundecenter.På grundlag af den positive udvikling af selve markedet og driftstallene skal hoveddomicilet Kasendorf tidligere end forventet med udvides flere haller. Aufgrund der ausgesprochen positiven Entwicklung des Marktes und der Unternehmenszahlen, soll der Standort Kasendorf noch früher als anfänglich geplant um zusätzliche Hallen erweitert werden.

Flere end 150 nye medarbjedere

Således efterspørgelsen af Alpha-InnoTec varmepumper i året 2008 også kan ekspederes blev der indenfor de sidste 5 måneder over 150 nye medarbejdere ansat. Imidlertid sørger 300 medarbejdere i Kasendorf for en produktion der er kendetegnende ved, at være kvalitetsbevidst kombineret med en foremragende service. Herved stiger antal af medarbjedere yderligere med 50 personer.

 

[Luk vindue]