HOME
Gennemprøvet kvalitet
VarmepumperDokumenterKontaktVirksomheden
Virksomheden  Hvorfor Alpha InnoTec

Om os:

Siden grundlæggelsen i året 1998 har Alpha InnoTec, et datterselskab af schweiziske Schulthess gruppen, igennem en konsekvent innovationspolitik oparbejdedet en evne til, at udvikle sit tekniske know how og fornemmelsen med det europæiske marked til, at være en af de førende på dette.
På et område mere end 6500 kvadratmeter er der 285 kompetente og højtuddannede fagkræfter der stiller deres evner til rådighed for vores kunder.
I de næste par år vil hoveddomicilet investere mere end 13 milioner euro i tre projekter: Udvidelsen af produktionskapaciteten og logistikfaciliteterne med 7500 kvadratmeter, opførelse af et kunde og servicecenter og blik og lakeringscentrum. Til sidst bliver området for domicilet større en 35000 kvadratmeter. Men dette faktum vil området Oberfranken vokse med nye medarbejdere.
Alpha-InnoTec har fokus på tre områder:

• Produktionen af varmepumper til private husholdninger såvel af nybyggeri og restaurering har betydning

• Varmepumper specielt til flerfamiliehuse, erhvervsmæssige bygninger samt industrielle

• En bred og meget kundevenlig virksomhed der garanterer i tilfælde af, at service er påkrævet, at servicen bliver udført således kunden oplever en høj standard af service der der giver kunden den største kundetilfredshed

Aktuelt:
Sitemap  |  Impressum  |  Hjem
UdskriftsvisningUdskriftsvisningE-mail denne sideE-mail denne side
Copyright ait-deutschland GmbH