HOME
Brugsvands-Varmepumper
Luft / Vand Indendørs Opstilling
Luft / Vand Udendørs Opstilling
Jord / Vand Varmepumper
Vand / Vand Varmepumper
VarmepumperDokumenterKontaktVirksomheden
Varmepumper  Alpha-InnoTec produktsortiment  Jord / Vand Varmepumper

Teknisk information Jord/vand Varmecentral og Compact Serien

WZS 60-100 H/(K)

Jordvarmecentral med indbygget Varmvandsbeholder

Til opvarmning af huset, produktion af brugsvand og med mulighed for passiv køling. Varmecentralen er udstyret med en jord / vand varmepumpe og denne fås i 6, eller 10 kW alt efter størrelsen på huset. Den indbyggede varmvandsbeholder er på 200 liter.Jord / vand kompakt 60-170 varme/køling
Jord / vand kompakt 230-330

Til opvarmning af hus og brugsvand samt mulighed for køling, er jord / vand varmepumpen i kompaktserien let, at installere og ideel for varmebehov fra 6 til 17 kW. , hvor der opnås Varmvandstemperaturer op til 65°C. Denne serie er som de andre serier fra ALpha - InnoTec lette, at installere.
 
 
Til opvamrning af hus, brugsvand og med mulighed for køling er jord / vand varmepumpen i kompaktserien løsningen fra  23 op til 33 kW samtidig med, at denne installationsvenlig og med denne serie opnås der varmvandstemperarurer op til 55 °C.
 
 
 


Teknisk information jord til vand Professionell Serie

Højtydende varmepumper M - Serie med fremløbstemperaturer til + 55 °C


Størrelse I
Størrelse II


Den professionel serie kan tilbydes i 2 størrelser, hvor størrelse I er op til 82 kW og størrelse II er op til 160 kW. Den ydelsesstærke jord / vand varmepumpe er konstrueret med henblik på store blokbebyggelser, kontorer samt industrianlæg. Er behovet større kan denne model koblæes i serie, hvorved ydelsen stiger meget. Denne serie er velegnet til en fremløbstemperatur op til maksimalt +55 °C.
 
 


Varmepumper med høj ydelse H – Serie med fremløbstemperaturer + 65 °C


Størrelse I
Størrelse II


Den professionelle serie H-serien fíndes i to størrelser, hvilket er I op til 50 kw samt størrelse II op til 100 kw, hvilket er meget velegnet til store blokbebyggelser og hoteller osv., hvor der kræves en fremløbstemperatur + 60 °C. Dertil tilbydes der, hvis behovet skulle være der, at kunne seriekoble flere varmepumper fra denne serie således ydelsen bliver forøget kraftigt. Er velegnet til maksimalt varmvands og fremløbstemperatur op til +65 °C.

 

Aktuelt:
Sitemap  |  Impressum  |  Hjem
UdskriftsvisningUdskriftsvisningE-mail denne sideE-mail denne side
Copyright ait-deutschland GmbH