HOME
Brugsvands-Varmepumper
Luft / Vand Indendørs Opstilling
Luft / Vand Udendørs Opstilling
Jord / Vand Varmepumper
Vand / Vand Varmepumper
VarmepumperDokumenterKontaktVirksomheden
Varmepumper  Alpha-InnoTec produktsortiment  Luft / Vand Indendørs Opstilling

Tekniske informationer Luft/Vand Compakt Serien

KHZ LW 60-80
Varme, varmt vand og ventilation med varmegenindvinding om vinteren og passiv køling om sommeren i forbindelse med en jordvarmeveksler. Alt dette samlet i en unit. Der er indbygget en 265 Liters varmvandsbeholder. Anlægget leveres med 6 eller 8 KW ydelse.

WZL 60-80
Varme og varmt vand optimeret med mulighed for tilslutning af solfangere.
Luft Varmecentralen er udstyret med en Luft/Vand varmepumpe der alt efter husstørrelse kan leveres i 6 og 8 KW. Den indbyggede varmvandsbeholder, der er udstyret med en rustfri solfanger spiral, er på 290 Liter. Når solen ikke skinner overtager varmepumpen selvfølgelig varmvandsproduktionen.LWC 60-80 M-I


Til varme og varmt brugsvand. Luft/Vand varmepumpen af Compact Serien er den installationsvenlige løsning til varmebehov på 6 til 8 KW. Planlægning og installations arbejdet er reduceret til et minimum på dette anlæg.

Tekniske informationer Luft / Vand Standard Serien

INDENDØRS OPSTILLING M-Serien

LW 100-260 M-I
LW 330 M-I
Til opvarmning og varmt brugsvand. De indvendigt opstillede anlæg af Standard Serien leveres i 7 forskellige effekt udgaver fra 10 til 38 KW. Varmepumperne er egnet til drift ned til –20°C udetemperatur og producerer derved op til 60°C varmt vand.

INDENDØRS OPSTILLING H-Serien

LW 150-320 H-I
Til opvarmning og varmtvands produktion i ældre huse kræves ofte lidt mere. De indvendigt opstillede anlæg af H-Serien er beregnet til ejendomme , der kræver mellem 15 og 32 KW ved fremløbstemperaturer op til 65°C, altså særdeles velegnet til miljøvenlig opvarmning af ældre boliger med radiatorer.

Aktuelt:
Sitemap  |  Impressum  |  Hjem
UdskriftsvisningUdskriftsvisningE-mail denne sideE-mail denne side
Copyright ait-deutschland GmbH